Secretaria virtual a Barcelona

Secretaria virtual (recepció de trucades)

69 € + IVA / mes (fins a 50 trucades)

 1. Serem la teva secretària quan ho necessitis (en moments puntuals oa la teva jornada completa)
 2. Assignarem un número de telèfon propi per a la teva empresa *
 3. Contestarem les trucades amb el nom de la teva empresa, i et transferirem, si així ho desitja, l’anomenada / es que vulguis atendre personalment, en cas contrari, et notificarem per correu electrònic les dades de la trucada.

Avantatges:

 1. Transmet serietat i professionalitat als seus clients, facilitant un telèfon fix de la teva empresa i dedica’t al 100% al teu negoci, amb la tranquil·litat que el teu telèfon està atès per un equip professional i amb experiència.
 2. Les trucades són rebudes sempre per la mateixa persona el que t’aporta discreció i eficiència.
 3. Podràs configurar fora d’horari una locució informant del teu horari comercial

*Si ja disposes d’un nombre i no vols canviar-ho, realitzarem la configuració perquè les trucades del teu número entrin per la nostra centraleta.

 

Per què la teva Secretària Virtual en GBC Business Center?

 1. Perquè tens a la teva disposició una xarxa de centres de negocis del grup, on poder treballar o reunir-te lliurement en les nostres Business àrees, només has d’identificar-te com a client i podràs fer ús sense cap cost afegit.
 2. Centre molt pròxim a la Ronda de Dalt, amb fàcil accés i amb pàrquing de cortesia per a visites en la mateixa finca.
 3. Al costat de parades de metro (Vallcarca), autobusos i ferrocarril (Av. Tibidabo) i a 20 minuts de l’aeroport.
 4. Entitats bancàries, correus, supermercats, clíniques Delfos i Teknon, Campus La Salle Bonanova; tots els avantatges de treballar en la confluència entre els barris de Gràcia i Sant Gervasi.
 5. Perquè estarem encantats de prestar-te el millor servei i professionalitat. Per la nostra experiència sabem que tot això es transmet de manera indirecta en el teu negoci. Necessites més raons? Prova’ns sense cost, sabem que no et penediràs!

Pregunta a la Silvia

  Accepto la Política de privadesa i els termes del servei.

Per què contractar una secretaria virtual?

Des del primer moment en què en una empresa ofereix el servei d’atenció a client, és essencial poder cobrir totes les necessitats del consumidor de manera òptima. Amb les noves tecnologies es demanen noves formes de treball i avui en dia han sorgit noves organitzacions que operen exclusivament en l’àmbit online. És per això que aquest fet ha desenvolupat en altres formes de treball i atenció, la secretaria virtual és una d’elles.

Els punts forts d’aquest tipus de servei són el seu preu assequible i la versatilitat que ofereix a grans trets. A més de complir amb les tasques d’una secretària, ajuda a millorar l’eficiència de l’empresa que empra aquest tipus d’assistència.

. La persona encarregada d’exercir aquesta tasca no treballa a la mateixa oficina, però gràcies a la prèvia formació, pot desenvolupar la seva tasques de forma remota. Un altre avantatge destacable és el fet de poder estar informat en tot moment, via mail o telèfon, segons s’hagi estipulat.

La secretària virtual pot personalitzar-se a el 100% per així adaptar-se a les hores comercials de l’empresa contractant, a més, la planificació, gestió i administració d’aquest servei ajuda a automatitzar i agilitzar els tràmits i processos del teu negoci. Gràcies a el tracte proper que s’ofereix, es crea un vincle més estret amb el client a què s’atén i això potència de manera molt positiva la seva fidelització.

Programa una visita a Business Center a Barcelona

Desitja que li truquem?

Consentiment

Acompanya’ns en les nostres Xarxes Socials

A continuació escrigui el seu número de telèfon

  Enviant aquest formulari aquesta acceptant les nostres polítiques de privacitat .

  Trucar ara
  com arribar