Coworkings a Barcelona

Apostem per espais de qualitat i intentem no massificar la nostra àrea coworking, per això comptem amb llocs, totalment equipats, on disposaràs d’una taula dedicada a un ús exclusiu i personal. Podràs deixar les teves pertinences i personalitzar el teu espai en el millor ambient i aprofitar les sinergies d’altres professionals independents.

 

Què inclou el servei de coworking?

 • El domicili social, fiscal i comercial.
 • Àmplia taula de treball, calaixera, armari i cadira ergonòmica.
 • Totes les despeses incloses (internet d’alta velocitat, neteja, llum, aigua, climatització …)
 • Recepció i atenció de les teves visites, així com la correspondència i paqueteria, per personal multilingüe.
 • Accés a les zones comunes com cafeteria i terrassa.
 • Accés tots els dies de l’any mitjançant sistema de control d’accés.
 • Aparcament (extra = 75 € + IVA / mes)

Per què escollir el teu Coworking a GBC Business Center?

 1. Perquè tens a la teva disposició una xarxa de centres de negocis del grup, on poder treballar o reunir-te lliurement en les nostres Business àrees, només has d’identificar-te com a client i podràs fer ús sense cap cost afegit.
 2. Centre molt pròxim a la Ronda de Dalt, amb fàcil accés i amb pàrquing de cortesia per a visites en la mateixa finca.
 3. Al costat de parades de metro (Vallcarca), autobusos i ferrocarril (Av. Tibidabo) i a 20 minuts de l’aeroport.
 4. Entitats bancàries, correus, supermercats, clíniques Delfos i Teknon, Campus La Salle Bonanova; tots els avantatges de treballar en la confluència entre els barris de Gràcia i Sant Gervasi.
 5. Perquè estarem encantats de prestar-te el millor servei i professionalitat. Per la nostra experiència sabem que tot això es transmet de manera indirecta en el teu negoci. Necessites més raons? Prova’ns sense cost, sabem que no et penediràs!

Pregunta a la Silvia

  Accepto la Política de privadesa i els termes del servei.

Per què escollir un coworking?

Actualment cada vegada són més les persones que opten per fer ús d’un espai de treball obert, innovador i en un entorn dinàmic. Això facilita als usuaris de diferents sectors treballar mà a mà, col·laborar i fomentar el networking. Aquest nou concepte de treball ha arribat amb força i ve per quedar-se.

Aquest moviment va néixer als Estats Units fa més de deu anys, com a conseqüència de la crisi, i el seu enorme èxit s’ha estès per Europa i la resta de el món en poc temps, fins al dia d’avui on trobem més de 15.000 espais que advoquen per aquesta filosofia de treball.

Aquest model de negoci ha agafat forma i s’ha instaurat a causa del context social canviant i voluble en què es troba la societat. És per això que ha sorgit una nova economia creativa, caracteritzada per la companyonia corporativa i el consum col·laboratiu.

El perfil d’usuari que està més present en aquests espais té entre 28-37 anys i centra el seu treball en el sector financer, màrqueting i disseny. Aquests joves són autònoms i independents en una gran part dels casos i han decidit instal·lar-se a espais coworking per desenvolupar la seva feina.

La característica diferencial i que sens dubte li atorga l’èxit a aquest model de negoci és la possibilitat de compartir clients, crear sinergies i obrir noves vies de negoci. Però també té un gran pes, el fet de poder abandonar el sentiment d’aïllament que envolta a molts professionals que treballen des de casa i expandir els límits corporatius gràcies a l’alternativa del coworking.

Més opcions que poden interessar

Despatxos 

Comptem amb una àmplia gamma de despatxos perquè gaudeixis del teu espai ideal de treball

Coworking Plus

Tenim les millors Àrees coworking de Barcelona simplement escull aquesta on millor et sentis

Programa una visita al nostre Coworking a Barcelona

Desitja que li truquem?

Consentiment

Acompanya’ns en les nostres Xarxes Socials

A continuació escrigui el seu número de telèfon

  Enviant aquest formulari aquesta acceptant les nostres polítiques de privacitat .

  Trucar ara
  com arribar