Que oferim a GBC Business Center

A més d’oferir-te una infraestructura i imatge d’acord a la teva empresa, amb oficines, zones coworking i sales, oferim serveis que ajudaran al teu dia a dia. Per això, rebem les trucades de la teva empresa, gestionem agenda, tasques administratives i xarxes socials, organitzem esdeveniments inside i offsite … amb transparència, elegància i excel·lència. Cada dia és un projecte nou, no hi ha major motivació.

També fem gestions específiques que ens demanen els nostres clients, som la mà dreta, no dubtis a enviar-nos la teva proposta!

Obert 24/7

Sabem que un emprenedor de vegades necessita mes temps, en GBC pots accedir quan tinguis aquesta idea o simplement quan necessitis.

Sistema de control d’accessos

En GBC Gomis Center una de les nostres premisses és la seguretat, per això és que disposem d’un modern sistema de control d’accessos.

Múltiples línies d’internet

Els nostres usuaris gaudeixen d’un internet estable i d’alta velocitat, gràcies a les múltiples línies de fibra òptiques de les que disposem.

Connectivitat Wifi

Tot i et trobis en les àrees de descans comptaràs amb la millor connexió a internet.

Networking

Una de les grans qualitats de treballar en un espai compartit, o proper a diversos professionals, és el poder interactuar, compartir i fins i tot requerir col·laboració.

Servei de recepció

En GBC disposem d’un excel·lent equip de recepcionistes.

Paquetería

Perquè et centris en l’important, nosaltres ens encarreguem de gestionar-la tramesa de paqueteria o bé rebre-si és el cas.

Impressores

Disposem de servei d’impressores, sempre funcionals amb la qual cosa s’evita d’haver d’adquirir i mantenir una pròpia.

També en GBC Business Center …

Cafè

Snacks i begudes

Zona de cuina

Zona de descans

Neteja diària

Terrassa

Llum natural

Ecofriendly

Per què allotjar la teva Startup en GBC Business Center?

 1. Perquè tens a la teva disposició una xarxa de centres de negocis del grup, on poder treballar o reunir-te lliurement en les nostres Business àrees, només has d’identificar-te com a client i podràs fer ús sense cap cost afegit.
 2. Centre molt pròxim a la Ronda de Dalt, amb fàcil accés i amb pàrquing de cortesia per a visites en la mateixa finca.
 3. Al costat de parades de metro (Vallcarca), autobusos i ferrocarril (Av. Tibidabo) i a 20 minuts de l’aeroport.
 4. Entitats bancàries, correus, supermercats, clíniques Delfos i Teknon, Campus La Salle Bonanova; tots els avantatges de treballar en la confluència entre els barris de Gràcia i Sant Gervasi.
 5. Perquè estarem encantats de prestar-te el millor servei i professionalitat. Per la nostra experiència sabem que tot això es transmet de manera indirecta en el teu negoci. Necessites més raons? Prova’ns sense cost, sabem que no et penediràs!

Desitja que li truquem?

Consentiment

A continuació escrigui el seu número de telèfon

  Enviant aquest formulari aquesta acceptant les nostres polítiques de privacitat .

  Trucar ara
  com arribar