Oficina virtual a Barcelona

Oficina virtual (domiciliació de societats)

Contractant aquest servei tens al teu abast:

 • Domiciliació social, fiscal i comercial.
 • Recepció i gestió confidencial del teu correspondència, paqueteria i faxos.
 • Avís immediat per e-mail
 • Reenviament de correspondència a petició del client
 • Accés a les zones comunes de GBC Business Center, com són cafeteria i terrassa.

des de  37,50 € + IVA al mes.

A més de tenir una adreça professional en una prestigiosa zona de negocis de Barcelona, ​​disposaràs dels serveis addicionals que necessitis. Podràs fer ús en qualsevol moment de les nostres sales de reunions equipades amb pantalla i accés a internet via fibra.

 

Per què la teva Oficina Virtual a GBC Business Center?

 1. Perquè tens a la teva disposició una xarxa de centres de negocis del grup, on poder treballar o reunir-te lliurement en les nostres Business àrees, només has d’identificar-te com a client i podràs fer ús sense cap cost afegit.
 2. Centre molt pròxim a la Ronda de Dalt, amb fàcil accés i amb pàrquing de cortesia per a visites en la mateixa finca.
 3. Al costat de parades de metro (Vallcarca), autobusos i ferrocarril (Av. Tibidabo) i a 20 minuts de l’aeroport.
 4. Entitats bancàries, correus, supermercats, clíniques Delfos i Teknon, Campus La Salle Bonanova; tots els avantatges de treballar en la confluència entre els barris de Gràcia i Sant Gervasi.
 5. Perquè estarem encantats de prestar-te el millor servei i professionalitat. Per la nostra experiència sabem que tot això es transmet de manera indirecta en el teu negoci. Necessites més raons? Prova’ns sense cost, sabem que no et penediràs!

Pregunta a la Silvia

  Accepto la Política de privadesa i els termes del servei.

Per què contractar una secretaria virtual?

Les oficines virtuals van néixer amb un objectiu senzill però efectiu, el d’oferir a una empresa aquells serveis del dia a dia que no es poden atendre fàcilment: rebre correus, tramitar trucades, entre d’altres. La seva tasca, per tant, era merament administrativa. Més tard, el concepte va evolucionar perquè l’empresari pogués gestionar tant tasques internes com externes. Amb això, el servei va passar a formar part de la feina central de l’empresa.

Les característiques i beneficis que ofereix una oficina virtual poden ser adequades per a tot tipus d’empresa, gràcies a la seva àmplia adaptabilitat i personalització que ofereix. A més permet a les empreses crear i mantenir la seva presència en un lloc d’interès comercial, sense cap necessitat de llogar un espai físic real en aquesta direcció.

Per tant, una empresa pot tenir una adreça d’oficina a Nova York o Barcelona i operar des d’una altra ciutat, sense cap complicació.

També és una opció molt beneficiosa per a aquells professionals que treballen per compte propi i que viuen lluny dels eixos comercials, sense perdre contacte amb els seus clients ni tampoc presència en el seu mercat. Això atorga un extra de llibertat i flexibilitat que es percep de manera molt positiva i repercuteix directament en el desenvolupament potencial del negoci.

Programa una visita a Gomis Business Center a Barcelona

Desitja que li truquem?

Consentiment

Acompanya’ns en les nostres Xarxes Socials

A continuació escrigui el seu número de telèfon

  Enviant aquest formulari aquesta acceptant les nostres polítiques de privacitat .

  Trucar ara
  com arribar