Contacte

GBC Business Center es troba situat entre Sant Gervasi, La Bonanova i Gràcia, amb accés ràpid des de la Ronda de Dalt.

Carrer Gomis 34

08023 Barcelona

Tel: +34 931 59 62 00

Fax: +34 931 596 202

COM ARRIBAR EN TRANSPORT PÚBLIC

En Autobús, línies 17, 22, 27, 60, 73, 123, 124, 129, 131 y V17.

En Metro, amb la línia 3 fins la parada Vallcarca.

 

COM ARRIBAR EN TRANSPORT PRIVAT

Disposa de places d’aparcament en el mateix edifici

Des de la Ronda de Dalt: Sortida 6

Envoltar la plaça Alfons Comín fins al carrer Esteve Terrades i seguir fins al número 5-7 per entrar pel pàrquing de l’edifici o continueu recte cap a Av. Vallcarca. Gireu a la dreta cap a Av. Vallcarca i agafeu la primera a la dreta, Carrer Gomis. L’edifici és el nombre 34-36 a pocs metres a mà dreta.

Des de Carrer Balmes:

Aneu cap a Travessera de Gràcia i gira a la dreta per Plaça Gal-la Placídia. Continueu per Via Augusta. Gireu lleugerament a la dreta cap a Av. Princep d’Asturies. Gireu lleugerament a l’esquerra cap a Pl. Lesseps. A Plaça Lesseps, girar a la dreta fins Travessera de Dalt. Gira lleugerament a l’esquerra cap Av. Vallcarca i finalment girar a l’esquerra per Carrer Gomis. L’edifici és el nombre 34-36 a pocs metres a mà dreta.

Des de Plaça Lesseps:

A Plaça Lesseps, girar a la dreta fins Travessera de Dalt. Gira lleugerament a l’esquerra cap Av. Vallcarca i finalment girar a l’esquerra per Carrer Gomis. L’edifici és el nombre 34-36 a pocs metres a mà dreta.

Pregunta a la Silvia

  Accepto la Política de privadesa i els termes del servei.

En enviar aquesta consulta acceptes les nostres Polítiques i condicions. Així com també la següent política de tractament de dades: “D’acord amb el Reglament Europeu de Privacitat 2016/679 i la Llei Orgànica et informem que les dades passaran a formar part d’un fitxer responsabilitat de Impubli, SL amb la finalitat de gestionar la relación.El usuari té el dret a accés, limitació, portabilitat, reclamació a l’Autoritat Espanyola de Protecció de dades, supressió o oblit, rectificació, cancel·lació i oposició al tractament de dades mitjançant l’e-mail info@gbcbusinesscenter.cat o al domicili social situat en C / Gomis, 34 de Barcelona. Donarem resposta a qualsevol petició. “

A continuació escrigui el seu número de telèfon

    Enviant aquest formulari aquesta acceptant les nostres polítiques de privacitat .

    Trucar ara
    com arribar