El nostre Equip GBC Business Center

​Som un equip creatiu, visionari i decidit, tenim la professionalitat i l’experiència per ser una eina eficaç en el teu negoci!

Millorem dia a dia l’experiència d’usuari i els nostres clients confien en nosaltres per delegar activitats de la seva empresa, estalviant costos i obtenint millors resultats.

Nosaltres vam impulsar projectes, però ens agrada més dir que impulsem somnis. Ens encanta veure com amb la nostra gestió i assessorament, el client aconsegueix els seus objectius professionals.

Per què escollir GBC Business Center?

 1. Perquè tens a la teva disposició una xarxa de centres de negocis del grup, on poder treballar o reunir-te lliurement en les nostres Business àrees, només has d’identificar-te com a client i podràs fer ús sense cap cost afegit.
 2. Centre molt pròxim a la Ronda de Dalt, amb fàcil accés i amb pàrquing de cortesia per a visites en la mateixa finca.
 3. Al costat de parades de metro (Vallcarca), autobusos i ferrocarril (Av. Tibidabo) i a 20 minuts de l’aeroport.
 4. Entitats bancàries, correus, supermercats, clíniques Delfos i Teknon, Campus La Salle Bonanova; tots els avantatges de treballar en la confluència entre els barris de Gràcia i Sant Gervasi.
 5. Perquè estarem encantats de prestar-te el millor servei i professionalitat. Per la nostra experiència sabem que tot això es transmet de manera indirecta en el teu negoci. Necessites més raons? Prova’ns sense cost, sabem que no et penediràs!

Desitja que li truquem?

Consentiment

A continuació escrigui el seu número de telèfon

  Enviant aquest formulari aquesta acceptant les nostres polítiques de privacitat .

  Trucar ara
  com arribar