Lloguer de Sala de Convencions a Barcelona

La nostra SALA DE CONVENCIONS és perfecta per a qualsevol tipus d’esdeveniment, disposa de 100m2 de llum natural i té una capacitat de fins a 100 persones (50 assegudes), amb accés directe des del carrer. El fantàstic d’aquesta sala és que té accés directe a la nostra terrassa, la qual també podràs gaudir al costat dels teus convidats, aquesta també amb zona de descans.

Segons el propòsit de la teva reunió i el tipus d’esdeveniment que vulguis organitzar, podrem configurar la sala d’una manera o altra, escoltant les teves necessitats i sol·licituds en tot moment.

Podràs comptar amb servei de càtering, photocall, so, fotògraf, actuacions musicals … etc. Qualsevol idea que tinguis, consúltanosla i podrem fer-la realitat, comptem amb proveïdors de confiança que podran dur a terme els teus sol·licituds, amb la comoditat d’unificar totes les teves despeses / pagaments en un sol proveïdor.

Les nostres sala disposa de:

 • Pantalla de 75 polzades on podràs projectar les teves presentacions o qualsevol suport audiovisual (connexió a través de cable HDMI o Chrome cat)
 • Pissarra
 • Internet d’alta velocitat; connexió wifi i per xarxa.
 • Accés a GBC mitjançant sistema de control d’accés.
 • Atenció i recepció de les seves visites.

Per què escollir el teu Sala de Convencions a GBC Business Center?

 1. Perquè tens a la teva disposició una xarxa de centres de negocis del grup, on poder treballar o reunir-te lliurement en les nostres Business àrees, només has d’identificar-te com a client i podràs fer ús sense cap cost afegit.
 2. Centre molt pròxim a la Ronda de Dalt, amb fàcil accés i amb pàrquing de cortesia per a visites en la mateixa finca.
 3. Al costat de parades de metro (Vallcarca), autobusos i ferrocarril (Av. Tibidabo) i a 20 minuts de l’aeroport.
 4. Entitats bancàries, correus, supermercats, clíniques Delfos i Teknon, Campus La Salle Bonanova; tots els avantatges de treballar en la confluència entre els barris de Gràcia i Sant Gervasi.
 5. Perquè estarem encantats de prestar-te el millor servei i professionalitat. Per la nostra experiència sabem que tot això es transmet de manera indirecta en el teu negoci. Necessites més raons? Prova’ns sense cost, sabem que no et penediràs!

Pregunta a la Silvia

  Accepto la Política de privadesa i els termes del servei.

Per què triar una sala de convencions?

La nostra sala de convencions té un accés excel·lent, concretament 3: al carrer, a la recepció de GBC Business Center i a la terrassa de la planta 0. La seva lluminositat natural és el que més destaca

Segons la mena de convenció que necessitis, podrem fer diferents tipus de configuració:

 • Imperial

El tipus de taula imperial distribueix les cadires al voltant d’una taula rectangular, per la qual cosa el contacte visual amb l’usuari que tens davant és major.

Aquest tipus de taula de reunions s’utilitza per a reunions internes, juntes o debats.

 • Forma d’U

Aquesta configuració implica la presentació de taules en forma d’Ui les cadires al voltant de la taula, deixant un dels seus costats lliure. Aquest tipus de distribució se sol utilitzar per a realitzar cursos formatius, entrevistes de treball (com per exemple dinàmiques de grup), presentacions de treball o presentacions.

 • En escola

En la taula de reunions tipus escola o aula de formació, distribuïm les cadires cap al frontal de la sala, col·locant una taula entre les cadires, amb la finalitat de prendre notes per part dels assistents.

 • En teatre

Aquest tipus de distribució, és igual a la mena d’aula de formació però sense taules de suport. Pel que totes les cadires estarien col·locades de manera lineal i de manera frontal, per a fixar la vista en l’exponent o presentador.

Més opcions que poden interessar

Sales de formacions

Disposem d’una sala polivalent ideal per realitzar formacions.

Sala de Reunions

Les nostres sales de reunions li permetran entrevistar als seus clients amb la privacitat i comoditat que requereix.

Espais per Showroom

En el nostre espai per Showrooms pots sorprendre als teus clients.

Programa una visita a la nostra Sala de Convencions a Barcelona

Desitja que li truquem?

Consentiment

Acompanya’ns en les nostres Xarxes Socials

A continuació escrigui el seu número de telèfon

  Enviant aquest formulari aquesta acceptant les nostres polítiques de privacitat .

  Trucar ara
  com arribar