Recepció personalitzada de trucades a Barcelona

En què consisteix la recepció de trucades?

 1. Serem la teva secretària quan ho necessitis (puntualment quan ens ho feu o a temps complet)
 2. Podem assignar-te un número de telèfon exclusiu per la teva empresa *
 3. Atendrem les trucades en nom de la teva empresa, i transferirem, si així ho desitja, la (es) anomenada / s que vulguis atendre personalment, en cas contrari, et notificarem per correu electrònic les dades de la trucada.

avantatges:

 1. Transmet serietat i professionalisme als teus clients, facilitant un telèfon fix de la seva empresa i dedica’t a el 100% al teu negoci, amb la tranquil·litat que el teu telèfon és atès per un equip professional i amb experiència.
 2. Les trucades són rebudes sempre per la mateixa persona el que aporta discreció i eficiència.
 3. Podràs configurar fora d’horari una locució informant del teu horari comercial.

* Si ja disposes d’un nombre i no vols canviar-ho, realitzarem la configuració corresponent perquè les trucades del teu número entrin per la nostra centraleta.

 • FINS 15 TRUCADES 19,95 € **

 • FINS 50TRUCADES 50 € *

 • FINS 100 TRUCADES 75 € *

 • FINS 200 TRUCADES 175 € *

 • FINS  300 TRUCADES 130 € *

* Transferència de trucades a telèfon fixos nacionals inclosos dins de la
tarifa.
* Transferència de trucades a telèfons mòbils 0,22 cèntims el minut.
* El servei requereix una mensualitat de fiança
** Manteniment de la Línia 6.-Euros (fins a 15 trucades)
Preus sense IVA a un 21%

Requereix fiança d’1 mensualitat

Adaptem els nostres serveis a les seves necessitats, consulteu-nos per altres opcions.

També oferim un servei de recepció de trucades per a restaurants

Formem equip amb diversos restaurants d’alta cuina i el nostre principal objectiu és ser una eina més en el vostre negoci, formalitzant reserves, resolent dubtes i atenent sol·licituds. Però sobretot, garantint la recepció de totes les trucades, evitant el soroll que sol haver-hi en un restaurant i centrant-nos únicament en el client, perquè la seva experiència iniciï en el moment de la reserva.

SERVEI DETALLAT:

 • Al costat de l’equip de restaurant dissenyem un protocol, on es detalla el perfil del restaurant; horari, dress code, nombre de comensals màxims, actuació en cas d’intoleràncies… (tota la informació que vosaltres considereu necessària).
 • Atenem la trucada amb el nom del restaurant (a manera d’operativa, només faria falta desviar el telèfon del restaurant a la nostra centraleta).
 • Atenció d’anomenades 24h (el client pot establir un horari comercial on puguem rebre les trucades i fora d’aquest horari configurar una locució)
 • Introduïm les dades del client en el vostre gestor intern (en aquest cas, covermanager)

AVANTATGES:

 • Estalvi de personal (evites contractar diverses persones per a cobrir un horari de 24h i estalvies despeses de contractació: formació, seguretat social…etc. A més de que en formar nosaltres un equip de recepcionistes podem contestar trucades simultànies, no perdent cap trucada.)
 • Augment de reserves formalitzades.
 • Atenció i resolució de dubtes.
 • Al final de cada mes us enviem un informe reserves formalitzades i consultes.

Per què contractar una recepció de trucades?

Estem convençuts que en més d’una ocasió no hauràs pogut atendre una trucada, perquè estàs amb una altra trucada, perquè estàs reunit, perquè no tens cobertura… hi ha innombrables situacions que poden fer-te perdre aquesta trucada d’un interessat que necessita els teus serveis.

Com pots evitar-ho?

Contractant una recepció de trucades. Nosaltres ens encarreguem de contestar totes les teves trucades, sense perdre ni una, gràcies a que som un equip professional que atén trucades simultànies. Podrem derivar-te la trucada en aquest moment o si no estàs disponible enviar-te un correu amb les dades del teu contacte. Et garantim que el teu negoci es veurà beneficiat.

El gran avantatge de treballar amb nosaltres és que pots donar d’alta el servei i donar-lo de baixa quan precisis. És a dir, si ho necessites únicament per a un període en concret, també és possible (vacacional per exemple).

Programa una visita al nostre centre en Barcelona

Desitja que li truquem?

Consentiment

Acompanya’ns en les nostres Xarxes Socials

A continuació escrigui el seu número de telèfon

  Enviant aquest formulari aquesta acceptant les nostres polítiques de privacitat .

  Trucar ara
  com arribar