Avis Legal

Condiciones de Uso

Condicions d’Ús

Mitjançant aquesta pàgina web es facilita l’accés al portal web de https://gbcbusinesscenter.cat. D’ara endavant Impubli, SA domiciliada a C / Gomis, 34 de Barcelona. CIF: A08383622, telèfon 931.596.200 e-mail: info@gbcbusinesscenter.com

Societat inscrita al Registre Mercantil de Barcelona, ​​amb el Tom 2589, llibre 1971, secció 2a, foli 126, full 27533.

El fet de connectar-se a aquesta pàgina web implica l’acceptació del present Avís Legal. Reservat el dret a modificar en qualsevol moment l’avís legal.

propietat Intel·lectual
Tots els continguts del Portal, entenent per aquests a títol merament enunciatiu els textos, fotografies, gràfics, imatges, icones, tecnologia, programari, links i altres continguts, així com el seu disseny gràfic i codis font són propietat intel·lectual de la nostra companyia, sense que puguin entendre cedits a l’Usuari cap dels drets d’explotació sobre els mateixos més enllà de l’estrictament necessari per al correcte ús del Portal.

Aquests drets estan registrats en el Registre de la Propietat Intel·lectual.

Propietat Industrial, protecció del domini
Les marques estan degudament registrades com a marques nacionals, pel que el domini està protegit davant de qualsevol intenció maliciosa del mateix.

Exclusió de Responsabilitat
Impubli, S.L. declina qualsevol tipus de responsabilitat per l’ús maliciós que pogués fer-se per part d’un tercer al connectar-se vostè a la nostra web.
Així mateix, no es responsabilitza del dany que es pogués derivar per un incorrecte ús d’aquesta web o a algun dels portals que apareguin com hipervincles al nostre web.
Respecte els links o hiperenllaços declinem tota responsabilitat per aquells que remetin a la nostra pàgina web i en el cas d’aquells que apareguin a la nostra pàgina la connexió ho faran a títol informatiu.

Llei aplicable i Jurisdicció
Per a qualsevol controvèrsia relacionada amb el present avís legal les parts accepten la submissió expressa als jutjats de Barcelona.

A continuació escrigui el seu número de telèfon

    Enviant aquest formulari aquesta acceptant les nostres polítiques de privacitat .

    Trucar ara
    com arribar