Lloguer de Sala de Reunions a Barcelona

Utilitza la nostra sala quan tinguis reunions amb els teus clients. Queda bé amb ells i sorprendeles amb unes instal·lacions espectaculars, en un entorn professional i còmode; aprofitant així les àrees de descans, com són la de cafeteria i terrassa.
Pots llogar-la per hores soltes, dies sencers o a través de packs d’hores per a utilitzar-les quan les necessitis.
Les nostres sala de reunions disposa de:  

 • Internet d’alta velocitat; connexió wifi i per xarxa.
 • Accés a GBC mitjançant sistema de control d’accés.
 • Atenció i recepció de les seves visites.

Per què escollir la teva sala de reunions a GBC Business Center?

 1. Perquè tens a la teva disposició una xarxa de centres de negocis del grup, on poder treballar o reunir-te lliurement en les nostres Business àrees, només has d’identificar-te com a client i podràs fer ús sense cap cost afegit.
 2. Centre molt pròxim a la Ronda de Dalt, amb fàcil accés i amb pàrquing de cortesia per a visites en la mateixa finca.
 3. Al costat de parades de metro (Vallcarca), autobusos i ferrocarril (Av. Tibidabo) i a 20 minuts de l’aeroport.
 4. Entitats bancàries, correus, supermercats, clíniques Delfos i Teknon, Campus La Salle Bonanova; tots els avantatges de treballar en la confluència entre els barris de Gràcia i Sant Gervasi.
 5. Perquè estarem encantats de prestar-te el millor servei i professionalitat. Per la nostra experiència sabem que tot això es transmet de manera indirecta en el teu negoci. Necessites més raons? Prova’ns sense cost, sabem que no et penediràs!

Pregunta a la Silvia

  Accepto la Política de privadesa i els termes del servei.

Perquè triar una sala de reunions?

Preocupa’t del realment important, tu negoci. Nosaltres ens encarreguem de recepcionar a la teva visita, acomodar-ho en cafeteria i oferir-li el que sigui necessari. Contactarem amb tu per a avisar-te que la teva visita ha arribat.

Si la teva empresa està consolidada et recomanem contractar una oficina, però si estàs en fase de creixement i acabes de començar o simplement necessites un espai per a tenir major intimitat amb el teu client o proveïdor, et recomanem fermament llogar una sala de reunions.

Únicament hauràs de pagar les hores, mitja jornada o jornada completa que utilitzis. Per descomptat contra més hores o dies utilitzis la sala, GBC Business Center t’oferirà major descompte.

La reserva és molt senzilla, ens pots contactar per correu, telèfon o web i sol·licitar-nos la sala indicant dia i hores. La reserva serà immediata i t’ho confirmarem per escrit.

El pagament pot ser amb targeta en la recepció de GBC Business Center o per transferència dies abans d’accedir a la sala. És imprescindible que el pagament s’efectuï abans que iniciï la reserva

No optis per reunir-te en una cafeteria o similar, aquesta opció li lleva prestigi a la teva imatge corporativa i danya el treball realitzat, contractar una sala de reunions és la teva millor opció.

Més opcions que poden interessar

Sales de formacions 

Disposem d’una sala polivalent ideal per realitzar formacions.

Sala de convencions

La nostra SALA DE CONVENCIONS és perfecta per a qualsevol tipus d’esdeveniment

Espais per Showroom

En el nostre espai per Showrooms pots sorprendre als teus clients.

Programa una visita a les nostres sales de reunions a Barcelona

Desitja que li truquem?

Consentiment

Acompanya’ns en les nostres Xarxes Socials

A continuació escrigui el seu número de telèfon

  Enviant aquest formulari aquesta acceptant les nostres polítiques de privacitat .

  Trucar ara
  com arribar