Espais per a esdeveniments a Barcelona

Segons el propòsit de la teva reunió i el tipus d’esdeveniment que vulguis organitzar (actes, presentacions de producte, celebracions d’empresa, reunions a l’aire lliure…) en GBC podrem configurar la sala d’una manera o una altra, escoltant les teves necessitats i sol·licituds en tot moment: oferint espais exteriors i exclusius en el centre de Barcelona.

Podràs comptar amb el servei d’àpats, photocall, so, fotògraf, actuacions musicals… etc. Qualsevol idea que tinguis, consulta’ns-la i podrem fer-la realitat, comptem amb proveïdors de confiança que podràn dur a terme les teves sol·licituds, amb la comoditat d’unificar tots els teus pagaments en un proveïdor.

El lloguer de la sala podràs fer-lo per hores soltes, dies sencers i fins i tot temporade

Per què fer el teu esdeveniment en GBC Business Center?

  • Tindràs l’assistència d’un membre de GBC durant tot l’esdeveniment, garantint el compliment de la teva timming i guionizando entrades i sortides de l’espai contractat.
  • A més de les nostres sales, podràs contractar la Terrassa per a reunions ambientals o GBC Rooftop, que gaudeix d’una vista panoràmica al Tibidabo, Parc Güell i el mar.
  • Els nostres espais compten amb l’última tecnologia, són elegants, amb llum natural i una moderna paleta de colors negre, blanc i gris que et donarà molta flexibilitat per al teu esdeveniment.
  • Escoltem els teus plans i treballem sobre el que necessites, volem superar les teves expectatives.

Pregunta a la Silvia

  Accepto la Política de privadesa i els termes del servei.

Més imatges d’esdeveniments en GBC Business Center

Programa una visita a Gomis Business Center a Barcelona

Desitja que li truquem?

Consentiment

Acompanya’ns en les nostres Xarxes Socials

A continuació escrigui el seu número de telèfon

    Enviant aquest formulari aquesta acceptant les nostres polítiques de privacitat .

    Trucar ara
    com arribar